Service & Garantie

Naast de hoge eisen welke Dak-Team Vriedak bv stelt aan de kwaliteit van het geleverde werk bent U ook verzekerd van de beste garantievoorwaarden. Voor de particuliere markt geld de eindfactuur als garantiebewijs, echter voor de aannemerij, instellingen,verenigingen, industriële en professionele beheerders verzorgen wij een garantiecertificaat via de leverancier van de dakbedekkingmaterialen waarbij dan nog een keuze gemaakt kan worden tussen een 10 jarige productgarantie of een 10 jarige all-in verzekerde garantie.

Om de levensduur van het dakbedekkingsysteem te verlengen kunt U bij Dak-Team Vriedak bv een onderhoudscontract afsluiten. Op deze manier kunt U problemen voor zijn en Uw dak in topconditie houden. U kunt kiezen voor een inspectie voor een of meerdere keren per jaar waarbij Uw dak nauwkeurig wordt geïnspecteerd door een van onze specialisten. Tijdens de inspectie worden kleine onderhoudswerkzaamheden direct uitgevoerd en wordt vervuiling op het dak verwijderd. Aansluitend verzorgd Dak-Team Vriedak bv voor een complete rapportage betreffende de huidige conditie van Uw dak(en).

Service is de sleutel tot succes. Om deze reden stellen wij hoge eisen aan onze servicedienst. In geval van lekkages of andere spoedeisende zaken zijn wij altijd bereikbaar op ons kantoornummer 0182-387059 of e-mail info@vriedak.nl

Download hier de algemene voorwaarden van Dak APK Service