Nieuwbouw

In een land als Nederland met zijn verschillende, soms extreme, weersinvloeden heeft de dakbedekking het zwaar te voorduren. De eisen die aan daken worden gesteld nemen toe, waardoor de rol van de dakbedekker belangrijker en gespecialiseerder wordt.

Voor nieuwbouwprojecten is Dak Team Vriedak B.V.  dan ook de geschikte en betrouwbare partner, niet alleen voor het aanbrengen van de dakbedekking, maar ook voor wat betreft advisering in  bouwfysische- en windbelastingsberekeningen. Op al onze werkzaamheden krijgt u standaard een 10- jarige waterdichtheids garantie.

In de nieuwbouw doen wij de grotere projecten, te denken valt dan aan daken van appartementsgebouwen, bedrijfshallen, kantoor- en woningdaken. Maar de kleinere nieuwbouwdaken zoals dakkapellen, erkers en bergingen schuwen wij zeker niet.

Dak veiligheids voorzieningen zijn een steeds belangrijkere vorm van werkzaamheden op/aan de nieuwbouw van panden waarbij er regelmatig onderhoud gepleegd moet worden. Via onze zorgvuldig geselecteerde  leveranciers kunnen wij u een breed scala aan producten aanbieden voor wat betreft de veiligheidsvoorzieningen op/aan de diverse daken.

Dak Team Vriedak B.V. is voor de nieuwbouw de flexibele en innovatieve partner van aannemers, gebouweigenaren, zorginstellingen, verenigingen van eigenaren en particulieren .