Dak Renovatie

Dakteam Vriedak BV is niet alleen gespecialiseerd in het aanbrengen van nieuwbouw daken. Maar is ook al ruim 20 jaar de Plaatselijke specialist voor het renoveren en opwaarderen van de bestaande daken.

Dankzij deze ruime ervaring kunnen wij U een eerlijk en objectief advies geven. In onze vrijblijvende offerte krijgt U alle uit te voeren werkzaamheden netjes punt voor punt beschreven zodat U bij uitvoering van de werkzaamheden niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien worden alternatieven en/of besparingen direct in onze offerte`s opgenomen zodat u een weloverwogen keuze kan maken.

Isoleren is de meest gebruikelijke manier om op een vrij simpele wijze kosten besparend te werk te gaan. Met het toepassen van een Hoog Rendements PIR dakisolatie kunnen wij uw dak tijdens een renovatie zeer effectief upgraden naar een dakvlak met een moderne isolatie waarde. Zeker indien deze werkzaamheden gecombineerd worden met een lichte kleur dakbedekking van PVC of TPO kan er ook zomers bespaard worden op de stroom rekening van b.v. airco installatie`s omdat de dakoppervlakte temperatuur drastisch verlaagd wordt.

Met eigenschappen als duurzaamheid en milieu is Dak Team Vriedak B.V. zich gaan toeleggen op de toekomst en zijn wij daarom actief bezig met verwerken van duurzame dakbedekkings materialen zoals EPDM rubber en het aanbrengen van het nieuwe concept “groen daken “ waarbij traditionele bitumen daken omgetoverd worden tot daktuinen met een onderhouds vrije mos/sedum begroeiing. Die niet alleen de CO 2 uitstoot en vervuiling van het oppervlakte water reduceren. Maar ook in meerdere mate een positieve bijdrage levert aan de riolering door als water buffering tijdens hevige en/of langdurige regenval te fungeren.

Service is de sleutel tot succes. Vriedak stelt niet alleen hoge eisen aan de kwaliteit van het verwerken van de dakbedekking, maar ook aan onze servicedienst. in geval van lekkages of renovaties kunt u ons daarom altijd inschakelen om een snelle adequate reparatie of scherpe offerte uit te brengen.